top of page
christin-hume-0MoF-Fe0w0A-unsplash (1).jpg

Float + Massage vriendjes

1 uur | € 110 | De Stok

Beschrijving van de dienst

 

Hebben jij en jouw vriendin allebei een kleintje? Hoe gezellig is het dan om samen een dagje baby wellness te plannen? Dit kan tijdens de ‘Vriendjesdate’!

 

Jullie baby’s gaan gezellig samen floaten.

 

Tijdens het baby floaten gaat je baby in een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Je kleintje krijgt een zwemluier en een speciale 100% veilige drijfband om en mag vervolgens lekker dobberen in het warme water.

 

Naast dat het heerlijk ontspannen is, biedt het floaten ook een heleboel fijne voordelen voor je baby. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

 

Na het floaten is het tijd voor de Shantala babymassage. Om jouw baby’tje volledig te laten ontspannen tijdens de Shantala babymassage, mag jij zelf aan de slag! Je masseert namelijk zelf je kleintje onder begeleiding van onze professionele gecertificeerde masseuses. Tijdens deze massage krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt gebruiken en bijvoorbeeld kunt inbouwen in het slaapritme

 

De Shantala babymassage biedt een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heeft het een positief effect op kwaaltjes zoals obstipatie en buikkrampjes. Daarnaast helpt het tegen reflux en vermindert het stress bij zowel ouder als kind. De massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby, maar ook zeker op jou als papa of mama.

 

- Floaten: max. 20 – 25 minuten

- Shantala babymassage: 20 minuten

- Tijd in de spa: 60 minuten

- Maximaal 2 volwassenen per baby

- Inclusief gebruik van handdoek, badcape, zwemluier en massageolie

Nu boeken

bottom of page