top of page
nihal-karkala-_6eiZ9Mb9_8-unsplash.jpg
Tijdelijke actie: ontvang een doosje Naif Bruisballen gratis bij aanschaf van onze 3-rittenkaart 

3 Rittenkaart Float only

30 min| € 105 | De Stok

Beschrijving van de dienst

 

Boek de eerste sessie online en de overige 2 op een later moment.

 

Tijdens het baby floaten gaat je baby in een speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi. Je kleintje krijgt een zwemluier en een speciale 100% veilige drijfband om en mag vervolgens lekker dobberen in het warme water.

 

Het water is normaliter tussen de 35-37 graden. Dit is een fijne en aangename temperatuur voor jouw kleintje. Mocht je kleintje makkelijk warmtebultjes krijgen of oververhit zijn, óf ben je bang dat het water te warm is? (bijvoorbeeld tijdens warme zomermaanden) dan kunnen we in overleg de temperatuur van het water ook iets koeler zetten. Belangrijk om te weten is dat het water niet kouder dan 32 graden is, dit heeft te maken met hoe goed jouw kleintje zijn/haar eigen temperatuur al kan regelen.

 

Het water is gezuiverd en is vrij van chemicaliën en chloor, waardoor het ook perfect geschikt is voor baby’s met een gevoelige huid, eczeem en allergieën. De jacuzzi’s worden na iedere sessie ververst. De baden zijn voorzien van een functie dat ervoor zorgt dat eventuele bacteriën die in het water zouden komen (bijvoorbeeld door de vetresten die aan het lichaampje van jouw kindje zitten) gedood worden.

 

Naast dat jouw kleintje het erg ontspannend vindt om te floaten, biedt het ook een heleboel voordelen. Zo helpt het tegen krampjes, draagt het bij aan de longcapaciteit, bevordert het de ontwikkeling van je baby en brengt het jullie dichter tot elkaar. Door de bewegingsvrijheid in het water krijgt je kindje een unieke vorm van hydrotherapie.

 

- Floaten: max. 20 – 25 minuten

- Tijd in de spa: 30 – 45 minuten

- Maximaal 2 volwassenen per baby

- Inclusief gebruik van handdoek, badcape en zwemluier.

Nu boeken

bottom of page