top of page
christin-hume-0MoF-Fe0w0A-unsplash (1).jpg
Tijdelijke actie: ontvang een doosje Naif Bruisballen bij aanschaf van onze 3-rittenkaart 

3 Rittenkaart Float + Massage

1 uur | € 175 | De Stok

Beschrijving van de dienst

 

Boek de eerste sessie online en de overige 2 op een later moment.

 

Om jouw baby’tje volledig te laten ontspannen tijdens de Shantala babymassage, mag jij zelf aan de slag! Je masseert namelijk zelf je kleintje onder begeleiding van onze professionele gecertificeerde masseuses. Tijdens deze massage krijg je allerlei tips en leer je een aantal technieken die je thuis ook kunt gebruiken en bijvoorbeeld kunt inbouwen in het slaapritme.

 

De Shantala babymassage is een eeuwenoude massagemethode dat oorspronkelijk uit India komt. In India is dit een dagelijkse routine. Uit onderzoek blijkt dat aanrakingen een van de belangrijkste levensbehoefte is van een baby. Een aanraking zorgt voor een positief effect omdat het de band met ouder/verzorger versterkt.

 

De Shantala babymassage biedt een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Zo heeft het een positief effect op kwaaltjes zoals obstipatie en buikkrampjes. Daarnaast helpt het tegen reflux en vermindert het stress bij zowel ouder als kind. De massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby, maar ook zeker op jou als papa of mama.

 

Door de massage maak je allebei onbewust het gelukshormoon aan (dit stimuleert de aanmaak van de hormonen oxytocine en serotonine) en zorgt dus automatisch voor een daling van de hoeveelheid stresshormonen (adrenaline en cortisol). Met andere woorden: is jouw kleintje dus makkelijk overprikkeld? Daar is deze manier van masseren fijn voor.

 

- Floaten: max. 20 – 25 minuten

- Shantala babymassage: 20 minuten

- Tijd in de spa: 60 minuten

- Maximaal 2 volwassenen per baby

- Inclusief gebruik van handdoek, badcape, zwemluier en massageolie

Nu boeken

bottom of page