top of page
khoa-pham-9nC7j1gAS84-unsplash (2).jpg

Spetterpret

30 min | € 40 | De Stok

Beschrijving van de dienst

 

Jouw kindje mag lekker komen spetteren in een eigen badje tot de leeftijd van ongeveer 1,5 jaar, dankzij de veilige seatfloats.

 

Afhankelijk van het gewicht en de fysieke ontwikkeling van jouw kindje worden i.p.v de reguliere nekfloats de seatfloats gebruikt. In deze float zit jouw kindje in een zitje om de veiligheid te waarborgen. Baby’s ouder dan ongeveer 8 a 9 maanden worden te zwaar en beweeglijk voor de nekfloats en zouden daardoor niet veilig meer kunnen floaten. Door het gebruik van de zitjes kan jouw kleintje floaten tot ongeveer 1,5 jaar. Twijfel je of jouw kindje nog kan floaten? Bel gerust voor advies of kom eventjes langs in de Spa.

 

Bij dit arrangement worden zowel de gekleurde lampjes, als de bubbeltjes aangezet. Zodra je kindje gewend is aan het badje, kunnen ook de jet streams aan gezet worden. Spetterpret gegarandeerd!

 

- Het is een intensieve work out. Jouw kindje levert dus enorme inspanning waardoor de longcapaciteit wordt vergroot.

- Doordat jouw kindje zich vrij kan bewegen in draagt het bij aan het versterken van de spieren en ondersteunt het bij de spijsvertering.

- Maar ook de motoriek van jouw kindje wordt bevordert, doordat jouw kindje zelf evenwicht moet gaan zoeken in het water.

 

- Floaten: max 30 minuten

- Tijd in de spa: 45 minuten in de spa

- Maximaal 2 volwassenen per baby

- Inclusief gebruik van handdoek, badcape en zwemluier

Nu boeken

bottom of page